شهر کاشان و روستای ابیانه ، موزه های گرانبهایی از سرزمین ایرانند که دنیایی از شگفتی را در خود جای داده اند . بدون شک آثار تاریخی و بومی ارزشمندی که در جای جای این دو مکان به چشم می خورد ، شهرت عالمگیر دارد.و همه را از گوشه و کنار اقصی نقاط جهان به سوی خود می کشاند.تا در مقابل آثار به یادگار مانده از اعصار و قرون گذشته که حاصل ذوق و استعداد هنرمندان این مرزوبوم اند ، به نظاره بنشینند. بر این اساس دانشجویان کارشناسی ارشد رشته معماری ، معماری منظر و پژوهش هنر دانشگاه تربیت مدرس ، به همراه جناب آقای دکتر فخارتهرانی و جناب آقای دکتر خدارحمی (دکترای رشته پژوهش هنر) در یک سفره سه روزه مورخ 86/10/12 به سفر و بازدید از شهر کاشان و روستای ابیانه که در زاویه شمال غرب کوه کرکس و منتهی الیه رودخانه برز واقع شده ، مبادرت ورزیدند. روستای ابیانه چند روز پیش از مسافرت دانشجویان شاهد بارش برف سنگینی بود که خوشبختانه در هنگام مراجعت دانشجویان به این روستا ، بارش برف قطع گردیده و تنها آثار آن بر جای مانده بود.
تصاویر و عکس های متعددی از مناظر و اماکن دیدنی این دو مکان گرفته شد که برخی از آنها جهت آشنایی در این گزارش گنجانده شده است.
منبع عکس ها از آرشیو آقای دکتر خدارحمی و آرشیو خود نگارنده می باشد.
فضای سربینه حمام سلطان امیر احمد – کاشان
حیاط داخلی خانه عباسیان – کاشان
فضای داخل سرای نو – بازار کاشان / خانه بروجردی ها – کاشان
درخت تنومند در باغ فین- کاشان / حوضچه مقسم آب در باغ فین – کاشان
باغ فین کاشان – تصویر پایین مربوط به چشمه سلیمانیه واقع شده در انتهای باغ فین می باشد.
تزئینات گچ بری بخشی از دیوار خانه طباطبایی ها – کاشان
فضای داخلی یک زورخانه – کاشان / سقف یک حسینیه متعلق به دوره قاجار – کاشان
دور نمایی از روستای ابیانه در دامنه کوه
تصاویری از باغ های اطراف روستای ابیانه – بیشتر درختان موجود در باغ ها از نوع درختان میوه شامل سیب ، آلو و گردو می باشد.
آبشار کوچک طبیعی در ابیانه – ریشه درخت تنومند خود را به سمت آب کشانده است. / مسیر حرکت در دامنه کوه به سمت بالا و قله کوه
مسیر حرکت به سوی باغ های ابیانه / مسیر حرکت اصلی در روستای ابیانه
فضای داخل حسینیه ابیانه / دورنمایی از روستای ابیانه